Het Team

Cock Baas

Eigenaar en stuurman van de Impuls. Is de drijvende kracht achter het team op allerlei vlakken. Leerde het zeilen op zeer jonge leeftijd van Fred Imhoff en is dit (na een onderbreking) duidelijk nog niet verleerd. Sport maakt een belangerijk deel van zijn leven uit. Fietsen, schaatsen, biljarten,triathlon, telemarken enz. In het dagelijkse leven is hij een specialist installatie techniek en partner in B&B watersport.Sedert 2008 is hij ook actief als 2e voorzitter in het internationale sprinta sport klasse.

 

 

Angela van Wijk

Eigenaar en trimmer van de genua en spi maar ook op het voordek staat zij haar mannetje. Naast haar drukke baan als directeur van haar eigen touringcarbedrijf Doelen Coach probeert ook zij veel tijd vrij te maken om de fietsen en schaatsen.

 

 

Tim Barnard

Bij de andere teamleden bekend als de man van staal. Tim draagt geen handschoenen, zonnebril of pet onder welke omstandigheden dan ook. Tim is verantwoordelijk voor de genua trim en spi trim. Naast zijn studie aan de Hoge School in Amsterdam is hij ook een fanatiek hockey speler.

 

 

Toon Dompeling

Is normaal gesproken actief als voordekker en is webmaster van deze website. Heeft het zeilen op latere leeftijd moeten leren en heeft een aantal jaren in een Solo (H442) gevaren. Andere bezigheden zijn kanovaren, fietsen, zwemmen, langlaufen en fotografie. In het dagelijkse leven is hij applicatie beheerder bij een waterschap.